Yogacamp i Bergen

YogaNår du arbeider med folk på den måten vi gjør her, er det viktig å være trygg på seg selv. Man må være sterk og føle seg bra, både på innsiden og utsiden. En måte vi vanligvis ser for å holde oss stabile med er yoga. Yoga handler om å finne en balanse i seg selv og å leve uten stress og krav. Det er noe vi ønsker å ha med oss i møtet med våre kunder, og den eneste måten å få det er selvfølgelig å leve som du lærer.

Nå har vi nettopp kommet hjem fra en yogacamp i Bergen hvor vi har vært i en uke, og vi er fylt med energi for å bygge videre på vår virksomhet.

Bygge en bedre rom for avslapping
En av de tingene vi tok med oss fra leiret var hvor viktig det er å dekorere et rom for sosialt samvær og avslapping. Der vi bodde de hadde et stort rom med sovesofaer for oss studenter. Jeg sov på en sovesofa sammen med Jon. Vi likte sovesofan så mye at vi ble tvunget til å finne ut hvor den kom fra, og det viste seg at hytteeieren hadde kjøpt den på Trademax, så nå har vi bestilt hjem to av disse til vårt kontor. Jippi.

Hvis du sjekker linken her så er det mange fine varianter, og vi kan sikkert love at de var utrolig behagelig å sove i. God plass og veldig lett å gjøre hvis mellom en seng og en sofa.

Neste camp kan være i Nepal
Vi har sett runt litt på å sette sammen gruppereiser for de som er interessert som ønsker å gå på yoga leir en gang. Nå har vi kommet i kontakt med to kvinner fra Nepal som lever på en gård hvor de produserer økologisk bomull. Men bortsett fra det, arrangerer de også leirer med forskjellige temaer. Blant annet yoga.

Hvis det skulle være interesse der ute for å delta i en slik leir ville vi bli glade hvis du kontaktet oss. I dag har vi ingen priser og datoer att gi er, men dette kan vi ta en nærmere titt på om det ville være passende.

Men vanligvis er det på kanskje 15 000 til 20 000 kroner for en uke, men da inneholder priset all mat, transport, overnatting og så videre. Siden tilkommer prisen på flybilletter.

Send en e-post med din interesse og vi vil kontakte deg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *