Yoga og Feldenkraismetoden

Yoga er en viktig aktivitet innenfor Feldenkraismetoden. Dette er fantastisk trening som kan gi ro i sinnet til mange mennesker.

Det er ofte vanskelig å koble ut fra et stressende liv. I slike situasjoner kan Yoga være et glimrende alternativ for de som ønsker å finne tilbake den gode følelsen.

God trening
På tross av mange fordommer så er ikke Yoga bare en form for meditasjon. Det er også svært god trening som gjør at man får en sprekere kropp. Yoga er med på å strekke ut og bruke mange av de musklene som man vanligvis ikke benytter seg av. På denne måten er det en komplimentær treningsform som kan ha svært gunstige resultater. Det er ikke slik at dette bare er en enkel pusteøvelse slik som mange tror. Om man ikke er i form så vil man raskt oppleve å bli sliten når man begynner med Yoga. Da gjelder det å legge seg i hardtrening slik at man får maksimalt utbytte av denne spennende aktiviteten.

Del av Feldenkraismetoden
Feldenkraismetoden består av en rekke metoder så baserer seg på bevegelse og berøring. Yoga er en fin måte å oppnå positive effekter på egen hånd. Mange mener at Yoga kan være med å skape ny forbindelser mellom bevegelsessenteret i hjernebarken og nervesystemet. Dette innebærer at man føler at man får bedre motoriske forutsetninger.

Om du ikke har testet Yoga så er dette absolutt verdt å prøve. Det er både god trening og en fin måte å koble av fra verden på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *