Tilbake på jobb og nytt interiør på kontoret

Nå er vi vel tilbake fra samlingen på Geilo og tilbake på jobb. Meg og Stine har et kontorlokale vi benytter oss av sammen, og vi skal gjøre litt utskifting av interiøret. Det er viktig når vi har mennesker som kommer til behandling at de føler seg skikkelig velkommen og komfortabel. Vi valgte å bare bestille alt av møblement på nettet hos Bygghjemme.no, og det har vi absolutt ikke angret på. Alt var framme innen et par dager, og kvaliteten ser ut til å være tipp topp. Vi har ikke fått tid til å sette alt opp enda, men det får vi nok gjort i løpet av helgen tenker jeg. Tror nok at det kommer til å bli veldig fint, og en stor forbedring på det noe slitte interiøret som var der ifra før av.

Vi har også kjøpt en gressklipper fra samme sted, vi tenkte på noen forskjellige modeller, AL-KO SoftTouch 38 http://www.bygghjemme.no/hage/hagemaskiner/gressklippere/sylinderklipper-al-ko-softtouch-38-hm-comfort/p-216442) & AL-KO Comfort 38-5 (http://www.bygghjemme.no/hage/hagemaskiner/gressklippere/sylinderklipper-al-ko-comfort-38-5/p-216441) men AL-KO SoftTouch 380 HM Premium (http://www.bygghjemme.no/hage/hagemaskiner/gressklippere/gressklipper-al-ko-softtouch-380-hm-premium-sylinderklipper/p-394527) virker å være den beste.

Vi ble også kjent med noe andre Feldenkraispedagoger på Geilo, og vi har bestemt oss for å holde regelmessig kontakt. På den måten satser vi på å kunne diskutere aspekter ved terapien og behandlingen, og gi hverandre tilbakemeldinger på hva vi kanskje kan gjøre enda bedre. Det er alltid viktig å se etter nye muligheter for å forbedre seg, og for oss som driver med denne formen for terapi kan jevnlig diskusjon bare være en positiv ting tenker jeg. Vi har også fundert litt på om vi skal arrangere et større treff for pedagoger nå i sommer. Kanskje kan vi også få noen av de større internasjonale ekspertene til å komme. Det er enda kun på et enkelt planleggingsstadiet, men det er noe vi alle ønsker å få til.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *