Stor suksess med FI-timer

I det siste har vi begge hatt stor suksess med FI-timer. Dette er et nytt tilbud som vi har lansert for de som tidligere har deltatt på våre gruppetimer.

Det er ingenting som fungerer mer motiverende enn ekte personlig oppfølging. Målet er å gi våre brukere denne muligheten gjennom FI-timer.

Alene med Feldenkraispedagogen
FI eller «Functional Integration» er enkelttimer som man kan bestille med Feldenkraispedagogen. Her får man veiledning ved hjelp av ulike teknikker for berøring og bevegelse. Målet er at personen skal få bedre forståelse av hvordan kroppen fungerer. Da kan vedkommende lære seg å bevege seg friere og unngå unødvendige kraftanstrengelser. Dette kan ha svært positiv innvirkning på en person sin livskvalitet. Vi bestemte oss derfor for å gi våre brukere denne muligheten til personlig utvikling.

Gode tilbakemeldinger
De som har testet tilbudet til nå har gitt oss gode tilbakemeldinger på hvordan det har fungert for dem. De sier at de føler seg friskere i hverdagen og i bedre fysisk form. Det er ingenting som gleder oss mer enn å får høre slike ting fra våre brukere. Som Feldenkraispedagoger er vi levende opptatt av at mennesker skal få utvikle seg på en best mulig måte. Dette føler vi at vi klarer å bidra til gjennom å arrangere FI-timer.

Vi håper at mange benytter muligheten til å melde seg opp til timer hos oss. Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med sin egen kropp, og finne ut hvordan den kan fungere på en optimal måte. Neste uke har vi gratis prøvetimer for de som ønsker å se om dette er noe for dem. Forhåpentligvis vil mange gripe muligheten til å teste ut dette opplegget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *