Samling for Feldenkraispedagoger

Feldenkraispedagoger fra hele Norge hadde tatt turen til Geilo på tirsdag og onsdag. Her var vi samlet for å få påfyll av kunnskap om faget.

De tradisjonelle fagdagene arrangeres hvert eneste år på et nytt sted i landet. Denne gangen var det den populære destinasjonen Geilo som var vertskap for arrangementet.

Spennende foredrag
Dagene ble stort sett fylt opp av en rekke varierte foredrag. Ledende personer i den internasjonale bevegelsen var kommet for å snakke for den spente forsamlingen. De fleste var svært engasjerte og stilte masse spørsmål. I tillegg kunne man se at folk satt der og noterte ned ulike ting som ble sagt underveis. Det var inspirerende å få innblikk i enda flere metoder og teknikker som ikke er veldig kjente i Norge i dag. Det er ikke alltid at man har tid til å sette seg inn i nye konsepter på egenhånd, og da er det veldig greit at noen andre kan forklare dem i en slik sammenheng.

Sosialt arrangement
Fagdagene for Feldenkraispedagoger er ikke bare en rekke foredrag fra profilerte personer. I tillegg legges det stor vekt på det sosiale aspektet av arrangementet. Dette skjer blant annet gjennom flere felles middager i en uformell setting. Som vanlig var denne biten en svært hyggelig opplevelse, og vi ble kjent med mange nye mennesker. Det er viktig å være med på disse tingene for å få et godt nettverk i miljøet. Dette har mye å si for egne muligheter til å praktisere Feldenkraismetoden i Norge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *