Om bloggen

Feldenkraismetoden er en behandlingstype som veldig mange mennesker kan gjøre seg nytte av. Konseptet utnytter ulike typer av bevegelsesterapi for å gi mennesker bedre liv. På denne bloggen vil Stine og Jon skrive om sine liv som Feldenkraispedagoger.

Begge to har lang erfaring innenfor bevegelsen, og vet hva som skal til for å oppnå god behandling. Derfor har de mye å bidra med til de som er nysgjerrige på hvordan Feldenkraismetoden fungerer i praksis.

Feldenkraismetoden
Jon og Stine er lidenskapelig engasjerte i å fremme Feldenkraismetoden i Norge. Derfor har de stadig egne grupper de veilede mange mennesker som ønsker å lære mer om metoden. De ønsker å dele av sin kunnskap gjennom et nytt medium som denne bloggen. Planen er at denne nettsiden skal tilby lett tilgjengelig informasjon som alle kan forstå. Derfor vil det ikke brukes mye avansert terminologi i de ulike artiklene. De to Feldenkraispedagogene er dyktige på å formidle det de brenner for til andre.

Andre interesser
Stine og Jon har også en rekke andre interesser i tillegg til Feldenkraismetoden. De er blant annet svært glade i trening og mosjon. Yoga er en treningsform som også er del av praksisen til Feldenkraispedagoger. Derfor er dette en klar favoritt blant mange forskjellige idretter de er opptatt av. For Jon og Stine handler det mest om å få til en variert form for trening som styrker kroppen på en best mulig måte.

Moderne blogg
Målet med bloggen er helt klart å få til et moderne produkt som appellerer til lesere i samtiden. Derfor er Stine og Jon alltid opptatt av å lytte til hva leserne mener om ulike ting. De som har meninger kan ta kontakt både på e-post og gjennom sosiale medier. Feldenkraispedagogene er opptatt av å være tilgjengelig i så mange kanaler som mulig. Leserne vil bli møtt med raske og oppmuntrende tilbakemeldinger på de forslagene de kommer med. Forhåpentligvis vil denne tilnærmingen føre til stort engasjement og økt samhandling med leserne.

Bloggen er et relativt nytt prosjekt som stadig er under utvikling. Derfor håper man at leserne kan være tålmodige i starten siden alt ikke vil være optimalt fra første dag. Hver dag jobbes det knallhard med å forbedre alle aspekter ved nettsiden.