Fridag og kunstutstilling

Det er sjelden at man har god tid til å gjøre andre ting som Feldenkraispedagog. I dag utnyttet vi muligheten til å komme oss ut på kunstutstilling.

Det er forfriskende med noen nye impulser og inntrykk i en ellers svært travel hverdag. Det lokale kunstgalleriet har virkelig slått på stortromma med årets hovedutstilling.

Vi er begge svært kunstinteresserte, og er spesielt glad i klassiske malerier. Vi liker alt fra impresjonisme til veldig detaljerte bilder. Det vi synes er mest fascinerende er menneskeportretter av ulike slag. Heldigvis hadde kunstgalleriet virkelig satset på dette temaet ved årets utstilling. Det var faktisk et eget rom med portretter av forskjellige mennesker. Disse var malt av en rekke lokale kunstnere som hadde blitt utfordret til å skape noe helt unikt.

I tillegg var det et stort utvalg med andre typer kunst tilgjengelig på galleriet. Her hadde man for eksempel stilt ut flere montasjer med moderne kunst. Dette er ikke helt vår greie vanligvis, men det var likevel spennende å se noe nytt. Det sies jo at kunsten er til for å provosere mennesker. Det tror jeg uten tvil mange av disse moderne kunstnerne lykkes med.

Galleriet hadde servering av fingermat og drikke gjennom hele kvelden. Dette er en type tiltak vi synes er svært trivelig når vi er innom en slik tilstelning. Flere andre aktører bør uten tvil lære seg å gi de besøkende et mer omfattende tilbud på denne fronten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *