Filmkveld

En kveld på sofaenI dag har jeg og Stine hatt årets beste filmkveld hjemme. Det er alltid deilig å kunne koble av sammen, og nyte ekte filmkunst på skjermen.

Det er ikke så ofte at vi får tid til å dyrke den store lidenskapen vi har for film. Da er det ekstra trivelig når filmen viser seg å være en ny favoritt.

Die Hard
Det var den klassiske filmen «Die Hard» som gikk inn i DVD-spilleren denne kvelden. Ingen av oss hadde sett filmen før, og vi var begge spente på hvordan opplevelsen kom til å bli. Vi visste egentlig ikke så mye mer enn at det var en kjent amerikansk actionfilm. Forventningene ble definitivt overgått når vi så denne filmen.

Skikkelig spennende
Filmen var utrolig spennende fra start til slutt. Plottet var overraskende bra til å være en actionfilm. I tillegg var det hele tiden dramatiske scener som utspant seg på skjermen. Dette gjorde at det var enkelt å nærmest klistre seg fast til TV-en. Som med en hver annen fantastisk opplevelse så gikk tiden svært raskt. Da er det godt å vite at det finnes flere filmer i denne serien som vi kan se senere. Disse har vi uten tvil tenkt å få med oss i løpet av vinteren. Det frister virkelig å prioritere film igjen etter en lang periode uten så mye av denne aktiviteten.

Vi sitter hjemme i sofaen og diskuterer hva vi likte best med filmen. Om du skal se en film med det første så anbefaler vi helt klart Die Hard.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *