Det går fremover

Feldenkraismetoden begynner å få mer aksept rundt i verden nå, og det synes jeg er på tide. Det er en form for terapi som gir veldig mange mennesker lindring for skader og plager, men har dessverre ikke vært så aktivt bruk som den burde. Men både jeg og Stine får mer aksept for tankene rundt en slik bevegelsesterapi, spesielt i Norge, og det er veldig hyggelig å se.

Flott med varmere vær
For oss som arbeider med de som har vært i en ulykke, eller pådratt seg en belastningsskade, anbefaler vi alltid pasienter (så lenge de har muligheten til det) å være i så mye bevegelse som mulig. Spesielt er korsryggsmerter fra dårlig holdning og mange timer sittende foran en datamaskin, nesten blitt det en kan kalle en folkesykdom. Sliter du også med det, er en av de viktigste tingene du kan gjøre å gå rolige turer. Sikt heller på kortere regelmessige turer, fremfor en lengre tur i ny og ne, da det å holde kroppen i aktivitet vil kunne forebygge veldig mange forskjellige skader.

Så om du ikke har hatt for vane å ta deg en gåtur, er det nå den perfekte tiden å bygge en slike vane. Det sies at gode vaner er vond å venne, og det stemmer veldig bra. Så legger du deg for vane å gå en 20 til 30 minutters tur hver dag nå, vil du se at det å komme seg ut i vintermånedene når det er kaldt og guffent, ikke er så vanskelig. Det er rett og slett bare blitt det du gjør.

Fikse på kontoret
Vi stenger ned praksisen for noen uker i sommer, men det kommer ikke til å bli mye ferie på oss. Vi skal nemlig oppgradere kontorlokalene, og gjøre de klare til høsten. Vi forventer nemlig stor etterspørsel etter tjenestene våre, og vil dermed bygge ut lokalene våre litt mer, så vi får økt kapasitet til å ta imot pasienter. Vi satser også på å sette opp en liten konferansesal, hvor vi invitere til ulike kurs og samlinger. Vi fikk faktisk den første bestillingen fra Bygghjemme.no her i går. Så vi begynner med andre ord å bli klar for en oppussingsøkt.

Det første lille steget vi skal ta er å bytte ut ytterdøren, den vi har i dag er svært gammel og det har nær sagt blås rett gjennom den. Så jeg vet at når vinteren kommer, vil vi sette stor pris på en mer tett dør! Jeg er godt kjent med Swedoor produkter, da jeg har brukt de i min private bolig, så valget falt på en dør derfra. Vi gikk for en standard dør med to små ruter, en Swedoor Artic Maurice. Den kom også i går, så vi gleder oss veldig til alt er på plass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *