Dekorering av stua

Vi har i lang tid vært lei av det gamle interiøret som preger stua vår. I forrige uke la vi ned en stor jobb ved å dekorere hele rommet på nytt.

Det er ikke hver dag at vi gjør så store endringer i huset. Etter å ha sett resultatet av denne prosessen så er det fristende å gjøre mer.

Vakkert resultat
Vi gikk fra et rom i kjedelig norsk husmannsstil til noe moderne og minimalistisk. Når vi endelig var ferdige med dekoreringen så kunne vi sette oss tilbake og nyte synet. Endringen var en stor positiv overraskelse som vi på ingen måte hadde sett for oss på forhånd. Selvfølgelig visste vi at det kom til å bli bedre, men ikke at det skulle bli så stilriktig. Mye av grunnen til dette var nok at vi brukte mye tid på å velge ut de riktige tingene.

God planlegging
Nøkkelen til suksess ligger som regel i planleggingen, og dette tilfellet var ikke noe unntak. Vi brukte lang tid på å plukke ut hver eneste gjenstand til dekoreringen. Derfor var vi helt sikre på at vi fikk akkurat det vi ønsket oss. Dette kommer vi til å ta med oss om vi skal dekorere resten av huset også. Når man er skikkelig forberedt så tar man som regel de beste valgene.

Suksessen med stua har vært en stor opptur. Vi er uten tvil fristet til å gjøre flere endringer på andre deler av huset. Interiør og dekorasjon er et spennende område som tilbyr nærmest uendelige muligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *