Årets første tur i alpinbakken

Jon
Jon i alpinbakken
I helgen hentet vi frem skiutstyret og tok årets første tur i slalombakken. Dette var et etterlengtet gjensyn med en hobby vi har stor glede av.

Både jeg og Stine har vært skifrelst helt siden vi var små barn. Vi er med andre ord et godt eksempel på myten om at nordmenn er født med ski på beina.

Gode forhold
Forholdene i bakken var oppsiktsvekkende bra på tross av at det fortsatt er så tidlig i sesongen. Vanligvis tar det noen uker før man får virkelig gode snøforhold i løypene. Dette var heldigvis ikke tilfellet denne gangen siden de selv hadde benyttet snøkanoner for å fylle opp med snø. Det var fantastisk å sette utfor å kjenne at vinden i håret mens farten økte. Det er noe helt eget med å kunne stå på ski i så perfekte forhold.

Kvikklunch i sekken
Etter litt kjøring i snøen så fant vi oss et lite sted der vi satt oss ned for å slappe av. Været skuffet ikke, og solen kom akkurat da vi valgte å slå oss ned. Da ble det hygge med kaffe fra termosen og kvikklunch som vi hadde i sekken. Særlig mer typisk norsk kan man vel nesten ikke bli. Det var deilig å komme seg ut i frisk luft, og se på den vakre naturen kan alle sider av anlegget.

Planen er å dra på ny tur neste lørdag eller søndag. Om vinteren pleier vi gjerne å ta oss en skitur en gang i uka eller mer. Dette er noe vi kommer til å gjøre også i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *